Onze werkwijze

Bij Trident International hebben wij een unieke werkwijze. Wij onderscheiden ons binnen onze branche door u volledig mee te nemen in het proces. Van de tekentafel tot de uiteindelijke plaatsing van uw droomhuis: Wij denken met veel plezier met u mee en helpen u kiezen uit de vele mogelijkheden. Bovendien hoeft het niet lang te duren voor u uw eigen chalet binnen kunt stappen. Binnen 5 maanden kunt u namelijk al genieten van uw eigen chalet! Hieronder vertellen we u hoeveel stappen u verwijderd bent van uw droomhuis.

1. Aanvraag

Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. Wij zijn te bereiken per mail of telefoon, maar u kunt ook het contactformulier invullen dat u kunt vinden op de contact pagina. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan onze brochure aan!

Lees verder
entree
inloop douche

2. Afspraak inplannen

Heeft u interesse, dan plannen we snel een afspraak in. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wat voor soort huisje zoekt u? Een vakantiewoning in de vorm van een blokhut? Of zoekt u toch een tuinhuis met een veranda? Misschien wilt u een  mantelzorgwoning? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u volledig tevreden, en met een concreet plan, de deur weer uitgaat.

Lees verder

3. Bouw van uw chalet

Gaat u akkoord? Dan maken wij een 3D ontwerp van uw chalet zodat we zeker weten dat zelfs de kleinste details kloppen en naar wens zijn. Is dit het geval, dan kunnen we beginnen met de bouw van uw chalet! Wij overzien het proces dat volledig in één fabriek wordt gedaan, en houden u bovendien goed op de hoogte, terwijl onze vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking.

Lees verder
woonkamer 12 licht
slaapkamer dubbelbed 1

4. Oplevering

Na ongeveer 4 tot 5 maanden kunnen wij uw chalet leveren. Samen gaan we een kijkje nemen in uw eigen chalet en beantwoorden ook uitgebreid uw vragen. Mocht na verloop van tijd een probleem optreden? Geen probleem, want bij Trident International krijgt u 5 jaar garantie.

Lees verder

5. Maximaal genieten

Tijd om te genieten! Combineer het gevoel van vakantie met thuiskomen in uw eigen, unieke chalet. Wij garanderen jarenlang plezier van uw chalet gezien de enorm goede kwaliteit van onze materialen.

Chalets bekijken