Project Zwitserland

Dit project is gebaseerd op het model Zierikzee. Het model Zierikzee is groot model met veel ramen en grote ruimtes. Maar de klant wilde uiteraard een eigen unieke chalet laten bouwen en dat is ook zeker gelukt. Het chalet loopt in een L vorm dus er hoor nog een stuk aan te zitten. Helaas door de corona konden wij het chalet niet begeleiden naar Zwitserland, daarom volgt het eindresultaat later.

Het chalet is 12 meter lang en 4 meter breed waarvan het L stuk nog eens 3 bij 3 meter is. Het L gedeelte van de chalet zou worden gebruikt als ‘winter garden’ wat ontzettend leuk idee was van de eigenaresse. Chalet is voorzien van standard 15 centimeter isolatie van glaswol in muren, vloeren en in het dak. Ook is dit model uitgevoerd met driedubbelglas van het merk VEKA een Duits topmerk.

Neem nu contact op om het bouwen van uw chalet te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Aan de voorkant van de chalet zijn een tweetal designramen geplaatst waardoor je nog modernere look krijgt zowel van buiten als van binnen. Aan de binnenkant van chalet heeft de eigenares gekozen voor dakramen en dat geeft een prachtige lichtinval in de woonkamer ook als je ramen dicht zijn heb je voldoende licht.

Dit prachtig model beschikt over een grote slaapkamer en een walk-in closet met veel hang en bergruimte. De walk-in closet wordt afgesloten door een schuifdeur waardoor je ruimte bespaart in de gang/woonkamer. De schuifdeuren zijn niet enkel gebruikt in de walk-in closet maar door de gehele chalet en dat bespaart je veel ruimte met het open doen van de deuren.

In de keuken is gekozen voor een kleinere opstelling aangezien mevrouw toch alleen erin woonde en graag meer ruimte wilde bewaren voor andere inrichting. De keuken is wel voorzien van alle gemakken die je nodig hebt in je chalet. Een grote koelkast een mooie oven met grillfunctie een afzuigkap een wasbak en genoeg opbergruimte. Wij werken enkel met A merken waardoor de eigenaar verzekerd is van kwalitatieve spullen in zijn droomchalet.

Om het al is dit een prachtig exemplaar en zijn wij ontzettend trots op het eindresultaat. De foto’s van het eindresultaat zullen wij zo spoedig mogelijk uploaden zodat jullie ook kunnen zien hoe prachtig dit chalet is geworden.

Droomt u ook al langere tijd van een chalet op maat, maar nog niet de stap durven nemen? Neem gerust contact met ons op. Vraag nu je offerte op. Wij helpen je graag op weg om jouw droom werkelijk te maken!

Model: Chalet Zwitserland
personen

1-2 personen


Oppervlakte

57m²

bed

1 slaapkamer


Zwitserland

Terug naar projecten