Project Whisper

Whisper is dus de naam van de hond van de eigenaresse van dit prachtig chalet. Zij is zo verliefd op haar hondje dat ze zelf de chalet naar heeft genoemd, hoe schattig is dat!

Chalet Whisper is 12 meter lang en 4 meter breed en is geïsoleerd met 15 cm dikke glaswol isolatie. De tripelglas VEKA ramen mochten hier uiteraard ook niet ontbreken.

De chalet is voorzien van een onderhoudsarme terras en overkapping met LED verlichting. Ook heeft chalet meerdere mogelijkheden om naar buiten te gaan.

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op!

Whisper is een bijzonder project voor ons als bedrijf, want dit chalet heeft alles. Maar dan ook echt alles wat je kan bedenken. De chalet beschik wel eens waar over een slaapkamer maar wat voor slaapkamer! De slaapkamer is ruim, heeft grote schuifdeurkast en een kleine commode en nog eens eigen uitgang.

Verder in de chalet bevind zich een prachtige walk-in closet met schuifdeuren, wat overigens ook gebruikt kan worden als logeerkamer, hoe handig is dat. Een aparte washok met wasmachine, opbergruimte, wasbak en een extra toilet. Hoe praktisch is dat, zo heb je nooit ruzie over wie als eerst naar het toilet kan.

De badkamer van de chalet verdeeld in twee stijlen de lichte kant en de donkere douchekant wat een prachtige contrast van kleuren geeft aan de ruimte. Spelen met diverse kleurcombinaties kan veel toegevoegde waarde hebben en kan je ruimtes groter of juist kleiner laten lijken het is net wat je wilt.

Dan gaan we verder met de keuken en de woonkamer, wat mijn persoonlijk favoriet is van de chalet. De keuken in de woonkamer is een uitstekende keuzen daardoor heb je meer interactie met je gezin of je vrienden en familie. Je kunt lekker eten op de bank maar kan er ook voor kiezen om aan de bar te eten. De keuken is wederom voorzien van alle gemakken zoals een oven, afzuigkap, vaatwasser en een inductieplaat. Woonkamer sluit goed aan op de keuken of de keuken sluit goed aan op de woonkamer het is hoe je het bekijkt. Sfeerhart in de woonkamer heet je van harte welkom en is echt een eyecatcher van de chalet. Zo kun je toch een gezellig avondje aan de openhaar hebben zonder jezelf te verbranden.

Ohja bijna vergeten last but not least de Whisper tuinhuis staat er ook nog. De tuinhuis is 2 bij 3 meter en is voorzien van 10 centimeter isolatie, LED verlichting, genoeg stopcontacten en stalen frame waardoor je nooit verzakkingen of andere moeilijkheden zal krijgen bij het verplaatsen van de tuinhuis.

Alles bij elkaar is dit een prachtig ontwerp van de eigenaresse en wij zijn ontzettend trots op dat we dit project mochten realiseren voor ze. Voor ons was dit ook verbreding van de horizon en levering van een totaalpakket. Vraag nu je offerte op. Wij helpen u graag verder! Wij zijn hier on jouw dromen waar te maken!

Model: Chalet Whisper
personen

4-6 personen


Oppervlakte

90m²

bed

3 slaapkamers


Nederland

Terug naar projecten