Zorgmantel woning

De Big Mama is het grootste project van Trident International. Een chalet van maar liefst 88 m2, 12 meter lang en 7.30 meter breed. De klant had de wens om een ruime chalet te laten bouwen die ze wilden inruilen voor hun huis. Belangrijk voor hen was dat ze graag de ruimte van het voormalige huis wilde bewaren.

Een mooie uitdaging voor ons team!

Comfort en isolatie speelde een grote rol in dit project aangezien de chalet voor permanent wonen wordt gebruikt. Om de kosten tijdens de koude dagen zo laag mogelijk te houden en in de zomer te kunnen genieten van een aangename temperatuur namen we deze wens mee in het proces.

Voor de isolatie hebben we gekozen van een mix van isolatie wat neerkomt op 15 cm waarvan 10 cm steenwol en 5 cm glaswol isolatie. De isolatie is toegepast in de muren, vloer en het dak.  

Verder wilde de klant een ruime keuken met alle luxe van thuis. Ze kozen voor een hoekkeuken in de woonkamer, dit voor de gezelligheid tijdens het koken. De keuken is voorzien van keramische kookplaat, grote koelkast, vaatwasser, ingebouwde afzuigkap en extra led verlichting onder de bovenkasten. De achterwand van de keuken hebben we betegeld met steenstructuur. 

De badkamer wilde de klant graag ruim en betegeld. Zo is er een aparte toiletruimte die volledig betegeld is waar gekozen is voor een ingebouwde toilet. 

Het plafond van de chalet hebben we verhoogt waardoor de chalet nog ruimer oogt. 

Twee van de drie slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten met in het midden ruimte voor een TV.

Zo zie je maar dat een chalet niet enkel kan dienen voor een recreatief verblijf maar ook zeker een goede oplossing kan zijn voor het vervangen van je huis.  

Aan de voorkant van de chalet zijn een tweetal designramen geplaatst waardoor je nog modernere look krijgt zowel van buiten als van binnen. Aan de binnenkant van chalet heeft de eigenares gekozen voor dakramen en dat geeft een prachtige lichtinval in de woonkamer ook als je ramen dicht zijn heb je voldoende licht.

Dit prachtig model beschikt over een grote slaapkamer en een walk-in closet met veel hang en bergruimte. De walk-in closet wordt afgesloten door een schuifdeur waardoor je ruimte bespaart in de gang/woonkamer. De schuifdeuren zijn niet enkel gebruikt in de walk-in closet maar door de gehele chalet en dat bespaart je veel ruimte met het open doen van de deuren.

In de keuken is gekozen voor een kleinere opstelling aangezien mevrouw toch alleen erin woonde en graag meer ruimte wilde bewaren voor andere inrichting. De keuken is wel voorzien van alle gemakken die je nodig hebt in je chalet. Een grote koelkast een mooie oven met grillfunctie een afzuigkap een wasbak en genoeg opbergruimte. Wij werken enkel met A merken waardoor de eigenaar verzekerd is van kwalitatieve spullen in zijn droomchalet.

Om het al is dit een prachtig exemplaar en zijn wij ontzettend trots op het eindresultaat. De foto’s van het eindresultaat zullen wij zo spoedig mogelijk uploaden zodat jullie ook kunnen zien hoe prachtig dit chalet is geworden.

Droomt u ook al langere tijd van een chalet op maat, maar nog niet de stap durven nemen? Neem gerust contact met ons op. Vraag nu je offerte op. Wij helpen je graag op weg om jouw droom werkelijk te maken!

Model: Zorgmantel woning
personen

1-6 personen


Oppervlakte

88m²

bed

3 slaapkamers


Nederland

Terug naar projecten