Direct een afspraak maken?

Wij zijn Trident International, aangenaam!

Sinds 2011 is Trident International actief in de sector. Wij startten op de Europese markt, en hebben de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt. Sinds heden vindt u ons ook in Nederland, met ons hoofdkantoor in Zierikzee (Zeeland).

Wij zijn ervan overtuigd dat onze chalets en ons concept uniek is. Wij maken het mogelijk om tegen een betaalbare prijs een chalet te laten bouwen die volledig voldoet aan uw wensen. Met uiteraard de juiste persoonlijke begeleiding. Ons doel is om iedereen die droomt van een eigen chalet, tuinhuis, vakantiewoning of veranda te begeleiden zodat deze droom werkelijkheid wordt.

Wij helpen graag. Zie ik u bij een eerste afspraak?

"Wij zijn uniek in onze persoonlijke service. Ik begeleid u met alle plezier in de realisatie van uw droomchalet.”

– Andriy Derzhavets, eigenaar Trident International
Vakkundig personeel
Exclusieve materialen
Voordelige prijs
Goede service
entree

Waarom kiezen voor Trident?

Bij Trident International vinden we het belangrijk dat uw chalet precies past bij uw wensen. Daarom kunt u de indeling geheel zelf bepalen. Daarnaast werken we met vakmensen die met kwalitatief, sterke materialen werken. Wij overzien het gehele bouwproces, waardoor we zeker weten dat we u de beste kwaliteit kunnen leveren. En een belangrijk detail: onze chalets worden duurzaam gebouwd. Wij gebruiken zo min mogelijk plastic, en zo veel mogelijk houtmaterialen. En dit alles voor een zeer betaalbare prijs.

Chalets bekijken

Wacht niet langer

Onze werkwijze

Dus, heeft u altijd al gedroomd van een extra vakantiewoning, of misschien een veranda? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u meer weten over hoe het realiseren van uw chalet in zijn werk gaat? Kijk dan bij ‘Werkwijze’ en voor u het weet heeft ook u een tuinhuis naar uw smaak, een huisje aan zee, een chalet op een vakantiepark, een veranda aan huis…

Wist u dat…

Door te kiezen voor Trident International u tevens maatschappelijke projecten steunt in Oekraïne? Zo betekenen wij niet alleen iets voor onze klanten, maar doen wij ook iets terug voor de wereld. En dat vinden wij belangrijk!