slaapkamer hoek

Op vakantie in eigen land? Kies voor een chalet in Zeeland.

Nu de corona maatregelen in Nederland versoepelen en we steeds meer bewegingsvrijheid krijgen, begint u wellicht voorzichtig na te denken over uw zomervakantie. Het coronavirus is onder controle maar niet weg, dus naar het buitenland is nog geen veilige keuze. Een vakantie in eigen land geeft u de mogelijkheid toch te genieten van uw welverdiende rust. Kies voor een chalet in Zeeland voor een optimale zomervakantie. Waarom? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Comfort van uw eigen huis

Wilt u verzekerd zijn van comfort tijdens uw vakantie? Omring u in uw chalet met uw eigen handdoeken, dekbed, servies en meer. En laat het gerust liggen in uw vakantiehuis. U hoeft dus geen grote koffers en overvolle tassen mee te slepen, want alles ligt voor u klaar voor uw volgende vakantie.

Wilt u weten wat voor u de beste opties zijn? Neem dan contact op via het contactformulier.

Zon in Zeeland

Een chalet in Zeeland is de ideale keuze voor liefhebbers van een zonvakantie in eigen land. Wist u dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland heeft? Perfect voor hen die graag genieten van zon, zee en strand. Eet na afloop een visje in een nabijgelegen visrestaurant voor een mooie afsluiting van de dag.

Veel ruimte

Een chalet biedt natuurlijk meer ruimte dan een hotelkamer. Met meerdere kamers en een eigen keuken is het de ideale plek om meerdere gezinsleden te huizen. En vergeet het buitengedeelte niet – Perfect voor een middag in de zon.

Bent u al nieuwsgierig geworden? Vraag onze gratis brochure aan!

Meer vrijheid

In tegenstelling tot een hotel of Bed and Breakfast is het in een eigen chalet niet nodig op een bepaalde tijd in- of uit te checken. Daarbij hoeft u geen rekening te houden met vaste ontbijt- of dinertijden, gezien u een keuken tot uw beschikking heeft. Kortom, kies helemaal zelf wat en hoe laat u eet, aankomt en weggaat van uw chalet in Zeeland.

Wilt u weten of een eigen chalet ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zeeland en haar diverse natuur

Zeeland kent diverse natuurgebieden, elk met unieke flora en fauna. Denk aan stranden, duinen, polders én bossen. Van een dag relaxen in de zon op het strand, naar wandelen in de beschutting van de bomen in het bos. Een chalet in Zeeland maakt het mogelijk!

Meer weten over uw eigen chalet in Zeeland? Neem dan contact met ons op.