chalet 10 meter

Een tuinkantoor prefab aanschaffen?

Nooit meer in de file naar uw werk of staan in een drukke trein. Met een tuinkantoor werkt u dichtbij huis, en bent u elke ochtend slechts enkele stappen verwijderd van uw tuin kantoor. Voor degenen die niet op een druk kantoor hoeven te zijn of een praktijk aan huis hebben, is een tuinkantoor prefab ideaal. De rust en gemakken van werken in uw eigen tuin, is ook voor u mogelijk met Trident International. Kies voor kwaliteit en goede service. Kies voor Trident International.

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een tuinkantoor prefab? Wij nemen graag de opties met u door. Stuur ons een bericht en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Een tuinkantoor prefab plaatsen

Kunt u niet wachten om te starten met werken in uw tuin kantoor? Een tuinkantoor prefab van Trident International kan al binnen zeer korte tijd in uw tuin staan. On tuinkantoren worden met de hand gemaakt in andere delen van Europa. Wij overzien de gehele productie van de start tot het eindproduct. Onze vakmensen bouwen met zorg aan uw prachtige tuinkantoor. Alle tuinkantoren worden met de hand gemaakt. Wij garanderen daarom exclusieve en unieke tuin kantoren. Daarbij gebruiken wij enkel duurzame en sterke houtmaterialen, waardoor we kwalitatief zeer goede tuinkantoren leveren. Na jaren zal uw tuinkantoor nog een mooie restwaarde opleveren.

Een tuinkantoor prefab die bij u past

U heeft de mogelijkheid om uw tuinkantoor van begin tot eind volledig zelf te ontwerpen. Wij helpen u graag om de ideale indeling van uw tuin kantoor te realiseren. Wilt u liever kiezen uit door ons gekozen modellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden drie voorbeeld tuinkantoor prefab opties. De kleinste heeft compacte afmetingen en is slim in te delen. Mocht u toch een groter model willen, bijvoorbeeld omdat u mensen wil ontvangen in uw tuin kantoor, of het zelfs wil gebruiken als extra woning, kies dan voor onze middelste maat of grootste maat. Dan weet u zeker dat u alle ruimte in uw tuinkantoor voor uw werkzaamheden!

Voor meer informatie over de afmetingen van onze tuinkantoren prefab, kijk dan op onze chalet pagina of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Goede kwaliteit van uw tuin kantoor

Omdat dat wij werken met sterke en mooie houtmaterialen, weten wij zeker dat wij u de beste kwaliteit tuinkantoren kunnen leveren. Hout is niet alleen een duurzaam materiaal en mooi voor het oog, het is ook van nature zeer effectief in het isoleren van kou en warmte. Dit ziet u terug in uw energierekening. Is er toch iets niet goed aan uw tuinkantoor? U krijgt standaard 5 jaar garantie van ons.

Tuinkantoor prijzen

Een tuinkantoor prefab is ook voor u mogelijk met Trident International. Wilt u meer weten over onze tuinkantoor prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden