chalet 8 meter groot

Een houten bijgebouw laten bouwen: Het is mogelijk!

Een houten bijgebouw laten bouwen direct naast uw huis om uw spullen in om te slaan of uw kantoor in te vestigen. Of houten bijgebouw op een rustige, bosrijke plek waar u, of uw gasten, in kunnen verblijven. Een tweede thuis in een landelijke omgeving. Spreekt dit u aan? Trident International maakt het bouwen van een bijgebouw mogelijk. Kies voor kwaliteit en service. Kies voor Trident International. Wilt u meer weten over een het laten bouwen van een houten bijgebouw? Neem contact op, wij helpen u met plezier verder!

Landelijke bijgebouwen van hout

Droomt u weg bij de landelijke uitstraling van bijvoorbeeld eiken bijgebouwen, en heeft u altijd al de wens gehad om een eigen houten bijgebouw te laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vele klanten waarderen, net als u, het prachtige hout dat we gebruiken bij de productie van onze bijgebouwen, die perfect passen in een landelijke omgeving. Naast de landelijke, rustige uitstraling, isoleert hout kou en warmte, waardoor u energiekosten bespaard. Kiest u voor de houten bijgebouwen van Trident International? Dan weet u zeker dat u kiest voor sterk en duurzaam hout: Na jaren ziet uw bijgebouw er nog steeds mooi uit.

Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Wilt u weten wat specifiek voor u de beste opties zijn? Neem dan contact op via het contactformulier.

Een houten bijgebouw voor verschillende functies

Waarvoor zou u een houten bijgebouw willen gebruiken? Een extra kantoor, een praktijk aan huis, een gastenverblijf, een tweede thuis op een rustige, groene locatie… Wij denken graag met u mee over de functie en de indeling. Indien u het bijgebouw bijvoorbeeld wil verhuren als een gastenverblijf, hoeveel slaapkamers zou u dan willen laten bouwen? Of als u kiest voor een praktijk aan huis in het bijgebouw, wilt u daar dan een keuken in? Waar wilt u de ramen plaatsen? De opties zijn eindeloos. Maak uw bijgebouw uniek.

De juiste prijs voor uw houten bijgebouw

Grote eiken bijgebouwen met een lang en arbeidsintensief productieproces kosten u veel geld. Onze bijgebouwen zijn wél betaalbaar. Hoe dat kan? Onze prachtige houten bijgebouwen worden geproduceerd in andere delen van Europa. Wij overzien het productieproces van begin tot en met  oplevering. Daarbij leveren wij niet in op kwaliteit. We maken gebruik van sterke houtmaterialen. En onze houten bijgebouwen worden ook nog eens met de hand gemaakt… Kwaliteit voor een mooie prijs!

Meer informatie over onze bijgebouwen? Vraag onze gratis brochure aan!

Persoonlijke aandacht en service

Uw houten bijgebouw is in te delen precies zoals u dat wenst. U krijgt een hoop keuzes indien u kiest voor Trident International. Kost u dit te veel tijd en energie? Geen zorgen, u wordt goed door ons begeleid in elke keuze die u maakt. Wij houden altijd uw wens in ons achterhoofd. Of kiest u liever uit één van onze drie meest populaire bijgebouwen? Klik hier voor meer informatie!