chalet 12 meter small

Betaalbaar uw eigen chalet laten bouwen

Heeft u altijd gedroomd van het laten bouwen van uw eigen chalet? Een tweede thuis, ingericht precies zoals u dat wilt? En dat voor een betaalbare prijs? Trident International maakt uw droom werkelijkheid. Laat u verrassen door onze duurzame materialen, goede service en de beste kwaliteit-prijs verhouding. Het bouwen van uw chalet is bij ons in goede handen.

Neem nu contact op om het bouwen van uw chalet te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Een chalet volledig naar uw smaak

Bij Trident international kiest u voor uniek en persoonlijk ingerichte chalets. Onze chalets zijn volledig op maat gemaakt en kunnen geheel naar uw smaak ingedeeld worden. Geen vaste modellen, maar een afmeting geheel naar uw keuze. Op onze website vindt u de drie meest voorkomende afmetingen om het kiezen wellicht iets makkelijker te maken. Een extra slaapkamer? Een open keuken? Een heerlijk grote douche? Dat is mogelijk! Wij leveren maatwerk, zodat uw chalet uw smaak en voorkeuren reflecteert. Want fijn thuiskomen doet u alleen in een door u ingericht chalet.

Chaletbouw met de beste kwaliteit-prijs verhouding

Veel keuze en dat voor een betaalbare prijs. Hoe doen we dat? Onze chalets worden met veel aandacht geproduceerd in andere delen van Europa, en wij overzien de productie tot het eindproduct. Onze vakmensen bouwen met zorg aan uw droomchalet. Alle chalets worden met de hand gemaakt. Wij garanderen daarom exclusieve en unieke chalets. Daarbij gebruiken wij enkel duurzame en sterke houtmaterialen, waardoor we kwalitatief sterke chalets leveren.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van uw chalet door Trident? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Investering voor later

Na jarenlang plezier van uw chalet kiest u wellicht voor een andere weg. Als u uw chalet heeft laten bouwen door Trident, is uw chalet na lang woonplezier nog steeds van goede kwaliteit. Dankzij onze sterke houtmaterialen kunt u jaren na de bouw van uw chalet een goede restwaarde verwachten. Het laten bouwen van een chalet is dus een goede investering voor uw toekomst!

Kies voor zekerheid en krijg 5 jaar garantie

Wist u dat Trident 5 jaar garantie biedt op uw chalet. Onze goede voorwaarden nemen uw zorg weg voor onverwachte gebeurtenissen. Bij elk chalet, ongeacht de prijs, hanteren we gunstige voorwaarden.

Persoonlijke service

Een chalet laten bouwen doet u niet zomaar. Tijdens het maken van alle keuzes is het belangrijk dat u goed begeleid wordt. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u al uw wensen terugziet in het eindproduct. Tijdens het gehele proces staan wij voor u klaar. Een chalet bouwen doet u immers maar één keer in uw leven!

Wilt u meer informatie over het bouwen van een chalet? Neem contact op service@tridentinternational.nl of bel 0850161810 en wij komen spoedig bij u terug!