Excuus voor het ongemak

Het contact opnemen of het aanvragen van een offerte via deze pagina bij Trident international is op dit moment niet mogelijk. Excuus voor het ongemak.

Neem contact met ons op voor het bouwen van jouw droomchalet:

Even bellen?

0850161810
ma – za: 10:00 – 18:00

Bellen

Verkoop

sales@tridentinternational.nl
ma – za: 10:00 – 18:00

Mailen

Klantenservice

service@tridentinternational.nl
ma – za: 10:00 – 18:00

Mailen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de chalets van Trident International? Bijvoorbeeld over de aanschaf en bouw van onze chalets, of over uw huidige aanvraag? Vul het contactformulier in en wij komen spoedig bij u terug. Of lees hieronder onze veel gestelde vragen.

  De meest gestelde vragen

  Voordat u contact met ons opneemt, kunt u onze veel gestelde vragen doornemen. Grote kans dat uw vraag hier al tussen staat. Hierdoor kunnen we u nog sneller op een gepaste wijze van dienst zijn.

  Trident International is een Nederlands bedrijf. Ons kantoor en verkooppunt bevindt zich in Zeeland.

  Onze fabriek is gevestigd in het oosten van Europa, in Oekraïne. Hier wordt uw chalet (of blokhut, tuinhuis, vakantiehuis…) met veel zorg gemaakt. Wij overzien het gehele proces.

  Daar kunnen we kort over zijn: Heel veel! Van de binnen- tot de buitenkant, volledig gestoffeerd of een casco oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw chalet, tuinhuis, vakantiehuis of blokhut volledig naar uw wensen wordt vormgegeven. En wij denken uiteraard graag met u mee.

  Nee, zeker niet! Wij bouwen alle chalets op maat. Oftewel: Wij kunnen uw vakantiehuis kleiner of groter maken, in de exacte maten die u voor ogen heeft. We hanteren enkel een minimum van 8 meter, gezien wij geloven dat de afmetingen niet ten koste moeten gaan van comfort.

  Elk chalet van Trident International bevat het volgende:

  • VEKA Kunststof kozijnen met driedubbel glas
  • Steen/glaswol isolatie van 15 centimeter
  • Vinyl vloer
  • Kerrafront buitenbekleding
  • Gordijnen
  • Horde tegen de muggen
  • Intergas 28/24HR CV ketel + thermostaat
  • Een extra stevig frame
  • LED verlichting incl. buitenverlichting
  • Hetzelfde soort kwalitatief sterk hout, dat tevens extra geïmpregneerd is tegen schimmels en vocht
  • Witgoed van A-kwaliteit.
  • Bosch Koelkast
  • Bosch oven
  • Bosch gasfornuis

  Naast de standaarduitrusting kan elk chalet tegen extra kosten uitgebreid worden met een veranda en maken we met veel plezier een bijpassend tuinhuis.

  Absoluut! Wij werken in elke regio samen met diverse vakmensen die uw prefab woning kunnen plaatsen. En ook de inrichting kunnen verzorgen wij graag voor u, uiteraard volledig naar uw smaak. Wilt u hier meer over weten? Maak dan gerust een afspraak!

  Helaas hebben wij op het moment geen eigen camping. Echter werken wij samen met de Stacaravanmakelaar en zij hebben plekken (met of zonder chalet) genoeg!

  Onze levertijd bedraagt maximaal 5 maanden. Dit is inclusief de transport van uw vakantiehuis naar de door u gekozen locatie.

  Helemaal niets! De kosten voor het transport zitten bij de prijs van het chalet inbegrepen. Voor de oplevering spreken we af waar u uw vakantiewoning geleverd wilt hebben. Dit nemen we op in het contract. Toch liever een andere plek? Geen probleem – U mag één keer een wijziging aanbrengen in het contract.

  Ondanks dat onze chalets in Oekraïne gemaakt worden, hoeft u geen invoerrechten te betalen. Trident International beschikt over het EUR.1-certificaat. De Europese Unie heeft met een aantal landen handelsakkoorden gesloten. Het EUR.1-certificaat verleent, op basis van deze handelsakkoorden, korting of in dit geval vrijstelling van invoerrechten. 


  Alleen de kosten voor het plaatsen en installeren van uw chalet zijn niet inbegrepen. Verder zijn onze prijzen definitief en volledig.*

  * Indien nodig, het kopen en/of legaliseren van grond voor de plaatsing van uw chalet.

  Wij bieden begeleiding en advies gedurende het gehele proces, van de tekentafel tot de plaatsing van uw chalet. Dit begint met een afspraak waarbij we aandachtig luisteren naar uw wensen, budget en de plaats waar uw chalet, tuinhuis, vakantiehuis of blokhut komt te staan. Wij nemen vervolgens de tijd om samen met u te kijken naar onder andere de perfecte kleurencombinaties, de materialen die gebruikt moeten worden, welke indeling u het liefst ziet, maar ook naar geschikte apparatuur zoals witgoed.

  Wij zijn trots op onze transparantie gedurende het gehele proces. We zijn eerlijk over wat we kunnen bieden en denken in mogelijkheden. Daarbij vindt u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze sterke (hout)materialen en goede kwaliteit van apparatuur zoals witgoed, zorgen voor kwalitatief zeer goede chalets van binnen en buiten. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een compact huisje aan zee met lichte houtmaterialen? Of toch een royaal tuinhuis, of een stevige blokhut in donkere tinten? Wij maken uw droomhuis mogelijk. En daarbij geven wij u 5 jaar garantie op de chalet.

  Wij bieden 5 jaar garantie op de bouw van het chalet, en twee jaar garantie op uw witgoed. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie op de buitenbekleding van uw vakantiehuis, en tevens 10 jaar garantie op het dak.

  Zodra u ons op de hoogte brengt binnen de garantieperiode, gaan wij direct voor u aan de slag. Wij werken met lokale ondernemers waardoor we altijd in de buurt zijn. Daarom is uw probleem binnen no-time opgelost.