Mogelijkheden voor de woonkamer
van chalet Zierikzee

De plek waar uw gezin samenkomt is het liefste groot genoeg. Kiest u voor de chalet Zierikzee, dan kunt u een grotere woonkamer laten bouwen. Fijn voor grote gezinnen of vriendengroepen. Want een chalet wordt natuurlijk een stuk gezelliger als er plek is voor iedereen!

Terug naar chalet
woonkamer 12 licht
entree

Onze standaard inrichting is al heel speciaal

Een ruimere woonkamer betekent meer mogelijkheden en variatie. Waar plaatst u de bank en de eettafel? Hoe groot wordt de woonkamer? Het is aan u. Wist u trouwens dat er standaard gordijnen bij uw chalet worden geleverd? U kunt zelf nog kiezen voor donkere of lichte stoffen. Wij leveren het chalet ook op met een Honeywell thermosstaat en voldoende radiatoren die aangesloten zijn op een Intergas CV combinatieketel voor koude winters. Verleng eventueel uw woonkamer met de door ons geleverde schuifpui. De buitenbekleding bestaat uit kunststof van Kerrafront en kunnen wij in alle kleuren leveren. De goot is ook van kunststof. Aan beide kanten van uw vakantiewoning vindt u een regenpijp. Trident International biedt kwaliteit aan de binnen én buitenkant. Wij vinden het belangrijk dat u het hele jaar door kunt genieten van uw chalet. En natuurlijk bieden we veel variatie. Maak uw vakantiehuis uniek door uw eigen inrichting, zoals vliesbehang en een vinyl vloer naar keuze, te bepalen. Want u voelt zich pas écht thuis in een chalet dat volledig past bij uw stijl en smaak.

Bent u nieuwsgierig naar wat u nog meer standaard bij uw woonkamer geleverd krijgt indien u kiest voor de chalet Zierikzee? Neem dan contact met ons op.

Welke extra opties bieden wij?

Naast onze standaard mogelijkheden, zijn er nog andere keuzes te maken. Vraagt u zich af wat er dan precies mogelijk is? Neem contact met ons op.

smart tv bediening

Extra mogelijkheid

Televisie

Soms moeten we het onszelf wat gemakkelijker maken… Laat ons een kwalitatief zeer goede televisie leveren en plaatsen op de door u gekozen plek of wand.

Prijs op aanvraag.
slaapbank

Extra mogelijkheid

Slaapbank

Wellicht geen extra slaapkamer maar wel een extra slaapplek? Wij leveren graag een comfortabele slaapbank voor in uw woonkamer.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

Interesse in de woonkamer van de chalet Zierikzee? Wij helpen u graag op weg met een aantal tips.

Tip 1

Een ruimer gevoel geven aan uw woonkamer? Kies voor een bank op poten. Of toch meer opbergruimte? Plaats dan manden of lades onder uw bank.

Tip 2

Een televisie aan de wand scheelt ruimte. Maar wat te doen met al uw CD’s en DVD’s? Laat ons planken aan uw muur plaatsen. Zo wordt uw muur extra goed gebruikt!

Tip 3

Verleng uw woonkamer door een mooie veranda in dezelfde stijl als uw vakantiehuisje te laten bouwen. U kunt dit gemakkelijk als extra optie toevoegen.