Maak kennis met de slaapkamer
van chalet Zierikzee

Wilt u beter slapen dan thuis? Bij de chalet Zierikzee krijgt u de mogelijkheid een ruime slaapkamer te laten bouwen. Als u met meerdere personen gebruik wil maken van het chalet, kunt u bij de chalet Zierikzee tot wel drie slaapkamers laten plaatsen. En al deze slaapkamers mogen volledig door u ingericht worden.

Terug naar chalet
slaapkamer hoek
slaapkamer dubbelbed 1

Tot wel drie slaapkamers mogelijk, de keus is aan u

Het is helemaal aan u of u kiest voor één ruime slaapkamer of meerdere slaapkamer. Bij de chalet Zierikzee heeft u hierin de meeste opties. Naast een tweepersoonsbed met fijne matrassen, leveren wij voor een eventueel tweede én derde slaapkamer twee bedden van 80 x 200 cm óf een stapelbed van 80 x 200 cm inclusief trap. Onze hangkasten zorgen ervoor dat er voldoende ruimte overblijft in de slaapkamers, en tevens genoeg opbergruimte is. Verdeel de 5 bijgeleverde radiatoren over de ruimtes om ervoor te zorgen dat elke ruimte voldoende verwarmt wordt tijdens koude dagen. Of kies voor extra radiatoren, natuurlijk. Kortom, of u nu een vakantiehuis laat bouwen voor twee, vier of zes personen; chalet Zierikzee biedt meer dan genoeg ruimte en mogelijkheden. Wilt u meer ruimte? U kunt natuurlijk ook zelf uw afmetingen bepalen van uw chalet.

Er is enorm veel mogelijk als u kiest voor de chalet Zierikzee. Meerdere slaapkamers of andere ruimtes groter laten bouwen – Het is net waar u voor kiest. Wilt u samen met ons de opties bespreken? Neem dan contact met ons op.

Er is nog meer te kiezen...

Onze standaard mogelijkheden zijn al zeer compleet. Toch kan het zijn dat u nog speciale wensen heeft. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw chalet nog verder op maat te maken.

inrichting slaapkamer

Extra mogelijkheid

Boxspring

Een boxspring slaapt niet alleen lekkerder maar oogt ook mooi. De slaapkamer lijkt ruimer en u kunt vanaf iedere kant heerlijk op het bed plaatsnemen.

Prijs op aanvraag.
inloopkast

Extra mogelijkheid

Voeg meer kledingkasten toe

Heeft u meer ruimte nodig voor uw kleding? Geen probleem. Wij kunnen uw chalet voorzien van extra kledingkasten.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

De slaapkamer van chalet Zierikzee komt het beste tot zijn recht met deze tips!

Tip 1

Zorg ervoor dat u voldoende ruimte heeft in uw slaapkamer(s) door kritisch te kijken naar de woonkamer, keuken en badkamer.

Tip 2

Plaats lades onder uw bed voor extra opbergruimte.

Tip 3

Kies voor vliesbehang in de vorm van een muurposter aan één wand. Dit geeft een luxe uitstraling en kan uw kamer groter laten ogen.