Ontspannen in uw eigen badkamer
van chalet Zierikzee

Een extra slaapkamer of een ruimere badkamer… Als u kiest voor de chalet Zierikzee, dan weet u zeker dat uw chalet helemaal naar uw smaak wordt gebouwd. Voor diegenen die graag meer dan genoeg ruimte hebben in de badkamer, is chalet Zierikzee de beste keuze. Plaats de badkamer in het midden van uw vakantiehuis of juist aan de zijkant: Het is aan u.

Terug naar chalet
sfeerfoto badkamer
douche met wc

Onze badkamer is zeer compleet

Kiest u voor een grotere badkamer omdat u graag voldoende ruimte heeft tijdens het douchen? Dat snappen wij helemaal. Wij leveren standaard een grote glazen douche en een badkamermeubel inclusief spiegel, verlichting en stopcontact. Natuurlijk kunnen wij meer dubbele stopcontacten plaatsen om ervoor te zorgen dat u al uw elektrische apparatuur kunt aansluiten. Een prachtige design handdoek radiator zorgt voor warmte tijdens koude winterdagen. En wist u dat wij in elke badkamer een zeer goed ventilatiesysteem plaatsen? Mocht u uw badkamer in het midden van uw vakantiehuis plaatsen, dan weet u in ieder geval zeker dat de vochtige lucht goed wegkomt. De betegeling en kleuren laten we aan u over. Laat uw stijl terugkomen in de kleinste kamer in uw chalet. En natuurlijk denken wij graag met u mee over hoe u dat het beste kunt doen.

Wij gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat uw badkamer volledig naar uw wensen is. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de extra opties

Maak onze chalets verder op maat en richt deze volledig naar wens in.

Was opgevouwen

Extra mogelijkheid

Wasmachine van A-kwaliteit

Wilt u graag de mogelijkheid te kunnen wassen net als thuis? Wij maken het mogelijk een wasmachine van A-kwaliteit te plaatsen. Graag denken we mee waar uw wasmachine het beste staat.

Prijs op aanvraag.
raam decoratie

Extra mogelijkheid

Diverse raamdecoraties

Geef uw badkamer een persoonlijke touch door te kiezen voor raamdecoratie. Donkere, houten jaloezieën geven bijvoorbeeld een moderne feel en tevens iets landelijks aan uw badkamer.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

Interesse in de badkamer van de chalet Zierikzee? Wij helpen u graag op weg met een aantal tips.

Tip 1

Niet perse een derde slaapkamer nodig? Kies dan voor een ruimere badkamer. Een echte luxe in een vakantiewoning!

Tip 2

Graag net als thuis kunnen wassen en drogen? U heeft de extra mogelijkheid om een droger en wasmachine te laten plaatsen.

Tip 3

Geef uw badkamer een luxe uitstraling door een groene plant, zoals een Aloë Vera, neer te zetten. Accessoires maken een badkamer minder steriel.