chalet 12 meter small

Koninklijk Royaal – Kies voor de chalet Zierikzee

De chalet Zierikzee is de grootste optie die wij bieden op onze website. Met een afmeting van 12 x 3.85 meter kunt u écht alle kanten op. Tot wel 6 personen kunnen overnachten in deze vakantiewoning. Denk bijvoorbeeld aan grote gezinnen of samengestelde gezinnen of meerdere generaties. Maar u kunt ook denken aan een luxe mantelzorgwoning. Of gewoon voor degenen die houden van ruimte en luxe. Wilt u écht alle mogelijkheden hebben in de indeling van uw chalet? Bepalen hoe ruim uw keuken en slaapkamer worden? Dan is dit de perfecte optie voor u.

Specificaties

personen

1-6 personen


Oppervlakte

48m²

bed

1-3 slaapkamers


prijs icon

Vanaf € 56.000

Bekijk de specificaties
indeling
indeling tekening

De chalet Zierikzee in een 3D tekening

In de chalet Zierikzee plaatsen we de badkamer handig in het midden tussen twee slaapkamers zodat deze goed toegankelijk is voor iedereen. In één ruime slaapkamer, de hoofdslaapkamer, zorgen we voor meer opbergruimte. De woonkamer bevindt zich aan de linkerkant, waarbij idealiter een groot raam optimaal benut wordt en kan zorgen voor voldoende licht. De woonkamer is ruim genoeg voor een grote keuken en prominente eettafel.

Bekijk onze kamers

De chalet Zierikzee heeft veel te bieden. Krijg een indruk van deze chalets met onze designs. Hier kun je zien hoe de chalet eruit komt te zien, wat voor indeling mogelijk is en welke extra’s toe te voegen zijn. Kortom, binnen de de chalet Zierikzee komen je dromen uit. Bent u iemand die graag van de tuin geniet, ook als het even regent? Dan is de veranda een goede toevoeging. Ontdek de opties in de chalet Zierikzee.

Vraag de brochure aan

  woonkamer 12 licht
  Woonkamer
  Bekijken
  slaapkamer hoek
  Slaapkamer
  Bekijken
  keuken 12 licht1
  Keuken
  Bekijken
  sfeerfoto badkamer
  Badkamer
  Bekijken
  Direct een afspraak maken?

  Als u kiest voor de chalet Zierikzee dan…

  Met de chalet Zierikzee kiest u ook echt voor een royale afmeting. Zo royaal, dat u er alle kanten mee op kunt. Voor grote gezinnen is de optie om twee slaapkamers te laten bouwen bijvoorbeeld ideaal. In één van de slaapkamers is tevens plek voor opbergruimte, want wij begrijpen het belang van voldoende opbergruimte in een groter gezin. De woonkamer heeft ruimte voor een centrale, grote eettafel. Waarom? Omdat we daar samenkomen om te eten, spelletjes te spelen en te kletsen.

  En wat dacht u van een bad in de badkamer? Het ideale vakantiegevoel! Of een grote wastafel met een zeer ruime douchecabine. Precies wat bij u, en eventueel uw gezin, past. Of u nu met meerdere personen wil overnachten in de chalet Zierikzee of lekker veel ruimte wilt hebben voor met zijn tweeën: wij denken graag met u mee over de ideale inrichting.