Mogelijkheden voor de woonkamer
van chalet Renesse

Kiest u voor de chalet Renesse, dan wordt de woonkamer in uw vakantiehuisje een stuk ruimer dan bij de chalet Brouwershaven. Ideaal voor als u gasten ontvangt, met uw gezin of familie gebruik maakt van het chalet, of gewoon graag meer ruimte heeft. Voel u thuis in uw ruime woonkamer.

Terug naar chalet
woonkamer
keuken

Ontdek hoe speciaal onze standaard inrichting is

Onze standaard inrichting bevat een aantal kwalitatief goede items. Uiteraard kunt u alle items naar smaak wijzigen en plaatsen waar u wilt. Dit maakt uw chalet uniek. Ook de door ons standaard geleverde vliesbehang en vinyl vloer kiest u in de kleuren die u het gevoel geven thuis te komen. Qua apparatuur en items schiet onze woonkamer niets tekort. Naast een thermosstaat van Honeywell aan de stevige muur, plaatsen wij standaard dubbele stopcontacten – in totaal 7 in de gehele vakantiewoning. Om uw huis gezellig te maken, en om warmte binnen te houden, plaatsen wij gordijnen in een door u gekozen kleur op roede bij alle ramen in de woonkamer (tevens in alle slaapkamers). Al deze ramen bevatten kunststof kozijnen met tripleglas van VEKA en een hor om muggen buiten te houden.

Wilt u weten wat u standaard ontvangt in uw woonkamer indien u kiest voor de chalet Renesse? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de aanvullende mogelijkheden?

Onze chalet worden standaard al bijzonder compleet geleverd, maar het kan zijn dat u toch nog iets extra’s wilt.  Heeft u hier vragen over? Twijfel niet en bespreek met ons uw wensen.

design lamp

Extra mogelijkheid

Design lampen

Maak uw woonkamer écht helemaal naar uw smaak door te kiezen voor design lampen. Zorg voor voldoende licht in stijl.

Prijs op aanvraag.
slaapbank

Extra mogelijkheid

Slaapbank

Wellicht geen extra slaapkamer maar wel een extra slaapplek? Wij leveren graag een comfortabele slaapbank voor in uw woonkamer.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

Interesse in de woonkamer van de chalet Renesse? Wij helpen u graag op weg met een aantal tips.

Tip 1

Voor echt warme zomers is het verstandig om airconditioning te overwegen. Zo kunt u de koelte opzoeken in uw chalet. Trident International levert airconditioning als extra mogelijkheid.

Tip 2

Zit u graag buiten? Overweeg een veranda te nemen inclusief een overkapping en verleng hiermee uw woonkamer.

Tip 3

Denk na over meubelen met meerdere functies. Wellicht kunt uw eettafel ook goed gebruikt worden als bureau? Of plaats een slaapbank in uw woonkamer. Wij bieden het plaatsen van een slaapbank aan als extra mogelijkheid.