Mogelijkheden voor de slaapkamervan chalet Renesse

Op vakantie gaan betekent rust. En beter slapen dan thuis. Niet alleen door de rustige omgeving waar u zich in bevindt, maar ook door de fijne meubelen en inrichting van uw chalet. Richt uw slaapkamer helemaal zelf in, en maak hierbij gebruik van de luxe items die Trident International u biedt.

Terug naar chalet
bedroom
inbouw kast

Onze standaard inrichting is al heel speciaal

Een extra slaapkamer, of één slaapkamer met een ruimere woonkamer of badkamer? U kiest! Wij bieden u natuurlijk in ieder geval een tweepersoonsbed van 140 of 160 x 200 cm inclusief kwalitatief goede matrassen. Als u een extra slaapkamer wilt, leveren wij tevens twee bedden van 80 x 200 cm óf een stapelbed van 80 x 200 cm. Inclusief trap natuurlijk. En ook deze bedden zullen voorzien zijn van kwalitatief goede matrassen. Door hangkasten te plaatsen (van 120 cm) maken we optimaal gebruik van de ruimte van een tweede slaapkamer. En wist u dat deze slaapkamers afgesloten worden door design deuren? Deze levert Trident International standaard in elk vakantiehuis. Spotjes boven de bedden zorgen voor voldoende verlichting, en daarbij plaatsen wij standaard een radiator in elke slaapkamer voor extra warmte tijdens koude wintermaanden.

Wilt u meer weten over hoe wij uw slaapkamer kunnen indelen en wat u standaard krijgt bij de optie compact? Neem dan contact met ons op.

Welke extra opties zijn er mogelijk?

Naast onze standaard mogelijkheden, bieden wij nog een hoop extra’s. Heeft u hier vragen over? Laat het ons dan weten door contact op te nemen.

inrichting slaapkamer

Extra mogelijkheid

Boxspring

Écht comfortabel slapen doet u in een boxspring. Wij plaatsen graag een boxspring in uw slaapkamer.

Prijs op aanvraag.
kledingkast

Extra mogelijkheid

Extra kledingkasten

Meer ruimte nodig voor uw kleding, of dat van uw gezin? Kies er dan voor om extra kledingkasten te laten plaatsen.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

Genieten van de slaapkamer van de chalet Renesse? Wij helpen u graag op weg met een aantal tips.

Tip 1

Plaats een aantal LED spotjes in uw kast en op planken. Handig, gezellig en uw slaapkamer oogt er ruimer door.

Tip 2

De wand naast de deur wordt vaak niet optimaal gebruikt, terwijl dit de ideale plek is om extra kasten of planken te plaatsen. Vanaf de deuropening vallen kasten geplaatst om de deur heen minder op.

Tip 3

Denkt u dat twee slaapkamers niet voldoende is? Kijk dan eens naar de chalet Zierikzee.