Mogelijkheden voor de keukenvan chalet Renesse

Een heerlijke maaltijd maakt u klaar in een keuken met voldoende mogelijkheden en ruimte. Het is belangrijk dat de keuken in uw prefab woning hierin niet tekort schiet. Hieronder leest u meer over wat wij u kunnen bieden indien u kiest voor de chalet Renesse.

Terug naar chalet
keuken
woonkamer

Wat maakt de standaard inrichting mogelijk?

Koken in een keuken door u zelf samengesteld, in de kleuren en stijl waar u zich thuis bij voelt. Bij Trident International is het mogelijk. Kiest u voor chalet Renesse, dan betekent dit dat u nog meer opties heeft dan chalet Brouwershaven. Zo kunnen er meer kasten geplaatst worden voor al uw kookgerei in de kleur en stijl die u mooi vindt. De standaard inrichting bestaat verder onder andere uit een Bosch gasfornuis met vier pitten en een Bosch heteluchtoven (inclusief grill), maar ook uit een Liebherr óf Electroluxe koelkast met vriescombinatie. Wij vinden het belangrijk dat de apparatuur die wij leveren van topkwaliteit is. Daarom kiezen wij altijd voor A-merken. Hierdoor hebben we meer zekerheid dat u jaren plezier heeft van de door ons geleverde apparatuur. Maar wij willen ook dat u jaren plezier heeft van de buitenkant van uw chalet. Wist u bijvoorbeeld dat het frame van een chalet van Trident International extra stevig is en daardoor langer meegaat en tevens minder kans heeft op verzakking?

Wilt u meer weten over alles wat wij kunnen leveren omtrent uw keuken? Neem dan contact met ons op.

Welke mogelijkheden heeft u nog meer?

Onze chalets zijn geweldig uitgevoerd en volledig naar smaak aan te passen. U bent natuurlijk uniek en wilt graag dat uw chalet ook uniek is. Bovenop de standaard mogelijkheden kunt u daarom nog meer extra’s kiezen. Benieuwd? Neem contact met ons op.

keuken met koelkast

Extra mogelijkheid

Grote koelkast

Een grote koelkast zorgt ervoor dat u altijd al uw favoriete producten kwijt kunt. Voor kookliefhebbers de perfecte toevoeging aan een vakantiehuisje.

Prijs op aanvraag.

Extra mogelijkheid

Infrarood fornuis

Liever een moderner fornuis? Kies dan voor een infrarood fornuis met een keramische kookplaat. Een infrarood fornuis is veiliger dan een gasfornuis en daarbij gemakkelijk schoon te houden. Win-win, dus! En tevens geen probleem voor ons om te plaatsen in uw keuken.

Prijs op aanvraag.

Onze tips

Interesse in de keuken van de chalet Renesse? Wij helpen u graag op weg met een aantal tips.

Tip 1

Bedenk van tevoren goed wat u belangrijk vindt in uw keuken: Een grotere koelkast of meer opbergruimte? Dubbele stopcontacten of extra verlichting? Dit maakt het kiezen makkelijker!

Tip 2

Dek uw gasfornuis af met een stijlvolle (houten) plaat, zodat deze ook gebruikt kan worden om iets op te zetten indien u niet aan het koken bent.

Tip 3

Maak handig gebruik van de achterwand van uw keuken door er mandjes aan op te hangen, die u vervolgens weer kunt vullen met kleine items.