Een badkamer op maatin chalet Renesse

Meer ruimte om te douchen en klaar te maken voor een nieuwe dag. Kiest u voor de chalet Renesse, dan kunt u ervoor kiezen uw badkamer ruimer te maken. Of kiest u voor een extra slaapkamer? Het is allemaal mogelijk.

Terug naar chalet
sfeerfoto badkamer
inloop douche 1

Maak uw badkamer op maat

Een grote glazen douche zorgt voor goed begin van de dag. Wij leveren het standaard mee met de badkamer indien u kiest voor een vakantiehuis van Trident International. Daarbij leveren wij een badkamermeubel van 120 cm inclusief spiegel en verlichting. Ook een stopcontact voor uw apparatuur, zoals scheerapparaat of föhn, is onderdeel van dit badkamermeubel. U kiest zelf in welke kleur u dit meubel geleverd wil hebben en waar het komt te staan. Meer stopcontacten nodig? Wij leveren standaard 7 dubbele stopcontacten (en natuurlijk de benodigde stopcontacten voor uw witgoed), op de plaatsen naar uw voorkeur. Kiest u voor een ruimere douche, dan raden wij u aan meer opbergruimte in te bouwen. Wij leveren met plezier meer kasten als extra mogelijkheid. Zo weet u zeker dat genoeg ruimte heeft voor al uw apparatuur en handdoeken.

Maar er is meer! Wilt u weten wat wij allemaal standaard leveren indien u kiest voor de chalet Renesse? Neem dan contact met ons op.

Er is nog meer mogelijk

Onze chalets kunnen uitgerust worden met tal van extra mogelijkheden. We geven graag een aantal suggesties.

kleding

Extra mogelijkheid

Droger van A-kwaliteit

Kies voor de comfort van thuis door een droger te laten plaatsen. Uiteraard van A-kwaliteit! Wij denken graag met u mee over waar uw droger het beste past.

Prijs op aanvraag.
airco

Extra mogelijkheid

Airconditioning

U kunt het gehele jaar door gebruik maken van de chalets van Trident International. Voor warme zomers raden wij u aan om te kiezen voor airconditioning. Trident International levert enkel airconditioning van zeer goede kwaliteit.

Prijs op aanvraag.

Met deze tips kunt u zelf succesvol de badkamer inrichten van chalet Renesse.

Tip 1

Zorg voor eenheid. Dezelfde structuren en kleuren zorgen voor een gevoel van rust.

Tip 2

Een kleine badkamer? Plaats meer spiegels. Spiegels zorgen voor een weerkaatsend effect en daardoor lijkt uw badkamer groter.

Tip 3

Heeft u graag een ruime badkamer met veel opbergruimte? Kies dan voor één slaapkamer bij de chalet Renesse. Een grotere badkamer én extra slaapkamer? Kijk dan eens naar de chalet Zierikzee.