chalet 10 meter

Ruim baan maken - Kies voor Chalet Renesse

Deze tweede chalet is de perfecte tussenmaat. De afmeting van 10 x 3.85 meter maakt het mogelijk om voor twee slaapkamers te kiezen, óf voor meer ruimte voor andere plekken in uw vakantiewoning. Ideaal voor degenen die met meer zijn of voor mensen die net iets meer ruimte willen. Wij denken aan opa en oma met kleinkinderen, jonge en kleine gezinnen, of wellicht een mooie mantelzorgwoning. Kortom, deze chalet is geschikt voor ongeveer 1 tot 4 personen. En ook dit chalet kunnen we weer volledig naar uw smaak indelen, en daar helpen we u graag bij.

Specificaties

personen

2-4 personen


Oppervlakte

40m²

bed

1-2 slaapkamers


prijs icon

Vanaf € 49.500

Bekijk de specificaties
chalet 10 tekening

Chalet Renesse in een 3D tekening

Met twee slaapkamers aan de zijkanten van het chalet biedt de chalet Renesse de mogelijkheid om meerdere personen te laten overnachten. De woonkamer is in het midden, een gezellige plek waar je samen kunt komen. Om de hoofdslaapkamer iets ruimer te maken, plaatsen wij de badkamer naast de tweede slaapkamer. Heeft u andere ideeën over de invulling uw de chalet Renesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Bekijk de indeling

Wilt u meer weten over hoe de kamers van uw chalet er mogelijk uit komen te zien? Wij hebben een aantal opties geschetst waarvan wij denken dat ze een goed beeld geven van de mogelijkheden die de chalet Renesse biedt. Daarbij kan elk chalet tegen extra kosten uitgebreid worden met een veranda en maken we met plezier een bijpassend tuinhuis. 
Klik op de kamers voor meer informatie.

Vraag de brochure aan

  woonkamer
  Woonkamer
  Bekijken
  bedroom
  Slaapkamer
  Bekijken
  keuken
  Keuken
  Bekijken
  sfeerfoto badkamer
  Badkamer
  Bekijken
  Direct een afspraak maken?

  Als u kiest voor de chalet Renesse dan…

  kiest u voor een chalet met net wat meer ruimte dan de chalet Brouwershaven. U kunt kiezen voor twee slaapkamers, of om de andere ruimtes groter te maken. Dit geeft veel opties. Houdt u van koken? Dan kunt u kiezen voor een ruimere keuken met bijvoorbeeld nog meer opbergruimtes of een extra gootsteen. Of heeft u graag familie of vrienden op bezoek? Dan zorgen we ervoor dat de woonkamer groot genoeg is voor een royale bank en een gezellig samenzijn.

  En de badkamer? Voor een mantelzorgwoning zorgen we ervoor dat deze ruim genoeg is en dat er beugels zijn bevestigd aan de muur. Voor een vakantiewoning is een grotere douche misschien wel prettig of juist een lekker ligbad. Of de chalet nu voor een stel of jong gezin is of dient als mantelzorgwoning; u heeft zonder twijfel voldoende ruimte. Gezien de vele opties denken wij graag met u mee om de ruimte op een manier in te delen waar u blij van wordt.