chalet 10 meter

Ruim baan maken - Kies voor Chalet Renesse

Deze tweede chalet is de perfecte tussenmaat. De afmeting van 10 x 3.85 meter maakt het mogelijk om voor twee slaapkamers te kiezen, óf voor meer ruimte voor andere plekken in uw vakantiewoning. Ideaal voor degenen die met meer zijn of voor mensen die net iets meer ruimte willen. Wij denken aan opa en oma met kleinkinderen, jonge en kleine gezinnen, of wellicht een mooie mantelzorgwoning. Kortom, deze chalet is geschikt voor ongeveer 1 tot 4 personen. En ook dit chalet kunnen we weer volledig naar uw smaak indelen, en daar helpen we u graag bij.

Specificaties

personen

2-4 personen


Oppervlakte

40m²

bed

1-2 slaapkamers


prijs icon

Vanaf € 49.500

Als u kiest voor de chalet Renesse dan…

kiest u voor een chalet met net wat meer ruimte dan de chalet Brouwershaven. U kunt kiezen voor twee slaapkamers, of om de andere ruimtes groter te maken. Dit geeft veel opties. Houdt u van koken? Dan kunt u kiezen voor een ruimere keuken met bijvoorbeeld nog meer opbergruimtes of een extra gootsteen. Of heeft u graag familie of vrienden op bezoek? Dan zorgen we ervoor dat de woonkamer groot genoeg is voor een royale bank en een gezellig samenzijn.

En de badkamer? Voor een mantelzorgwoning zorgen we ervoor dat deze ruim genoeg is en dat er beugels zijn bevestigd aan de muur. Voor een vakantiewoning is een grotere douche misschien wel prettig of juist een lekker ligbad. Of de chalet nu voor een stel of jong gezin is of dient als mantelzorgwoning; u heeft zonder twijfel voldoende ruimte. Gezien de vele opties denken wij graag met u mee om de ruimte op een manier in te delen waar u blij van wordt.

Direct een afspraak maken?

Bekijk de indeling

Omdat een chalet naar wens gemaakt kan worden is het prettig om van tevoren een goed beeld te krijgen. We hebben een aantal ontwerpen gemaakt die goed weergeven wat u kunt verwachten van de optie Compact. En wilt u daarnaast nog extra’s toevoegen om de chalet nog beter te laten passen bij uw wensen? Wat dacht u van een veranda of bijpassend tuinhuis? 
Klik op de kamers om een goed beeld te krijgen.

woonkamer

Woonkamer

Bekijken
bedroom

Slaapkamer

Bekijken
keuken

Keuken

Bekijken
sfeerfoto badkamer

Badkamer

Bekijken

Chalet Renesse in een 3D tekening

Met twee slaapkamers aan de zijkanten van het chalet biedt de chalet Renesse de mogelijkheid om meerdere personen te laten overnachten. De woonkamer is in het midden, een gezellige plek waar je samen kunt komen. Om de hoofdslaapkamer iets ruimer te maken, plaatsen wij de badkamer naast de tweede slaapkamer. Heeft u andere ideeën over de invulling uw de chalet Renesse? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Afspraak inplannen

Heb je nog andere wensen?

Heeft u onze standaard mogelijkheden bekeken en wilt u graag nog iets toevoegen? Neem dan contact met ons op. We hebben diverse extra opties.

Buitenverlichting

Extra mogelijkheid

Buitenverlichting

Door te kiezen voor een buitenverlichting kunt u langer comfortabel buiten zitten tijdens warme zomeravonden. Gezellig!

Prijs op aanvraag.
chalet 12 meter 1

Extra mogelijkheid

Veranda

Geniet buiten op uw eigen veranda in dezelfde stijl als de rest van uw chalet. Met overkapping, inclusief gezellig licht en stopcontacten van hout of plastic. Wij bouwen het graag voor u.

Prijs op aanvraag.