chalet 8 meter

Klein maar fijn - Kies voor de chalet Brouwershaven

Deze eerste chalet is ons vlaggenschip en gemaakt voor degenen die houden van compact. Met een afmeting van 8 x 3.85 meter is deze chalet de kleinste optie die wij bieden. Precies genoeg voor met z’n tweeën. Stelletjes en senioren zullen zich hier ongetwijfeld thuis voelen. Maar ook voor jonge gezinnen of voor degenen die eens willen kijken hoe zo’n chalet bevalt, is dit een perfecte keuze. De chalet Brouwershaven past perfect op de camping. Daarbij komt dat bij deze chalet net als bij al onze modellen gebruik is gemaakt van sterke materialen. Bovendien is de binnenkant van de chalet doordacht ontworpen zodat elke ruimte nuttig wordt benut en u kunt genieten van de luxe die onze chalets te bieden hebben.

Specificaties

personen

1-2 personen


Oppervlakte

32m²

bed

1 slaapkamer


prijs icon

Vanaf € 42.500

Bekijk de specificaties
indeling 8 meter
indeling 8 meter

De chalet Brouwershaven in een 3D tekening

Hoe ziet een de chalet Brouwershaven eruit op een 3D tekening? Rechts ziet u onze visie. Wij kiezen ervoor de badkamer in het midden van het chalet te plaatsen zodat deze goed toegankelijk is. Tevens zorgt het voor een scheidingslijn tussen de slaapkamer, en de woonkamer en keuken. Rust aan de rechterkant van de vakantiewoning, en gezelligheid aan de linkerkant. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze kamers

Wilt u meer weten over hoe de kamers van uw chalet er mogelijk uit komen te zien? Wij hebben een aantal opties geschetst waarvan wij denken dat ze een goed beeld geven van de mogelijkheden die de chalet Brouwershaven biedt. Daarbij kan elk chalet tegen extra kosten uitgebreid worden met een veranda en maken we met plezier een bijpassend tuinhuis. 
Klik op de kamers voor meer informatie.

Vraag de brochure aan

  woonkamer 8 meter
  Woonkamer
  Bekijken
  slaapkamer licht 8
  Slaapkamer
  Bekijken
  keuken 8 meter
  Keuken
  Bekijken
  badkamer 8 meter
  Badkamer
  Bekijken
  Direct een afspraak maken?

  Als u kiest voor de chalet Brouwershaven dan…

  kiest u voor de chalet met één slaapkamer. In deze kamer is ruimte genoeg voor een groot tweepersoonsbed of twee losse bedden. Tevens is de keuken van deze prefab woning voorzien van alle belangrijke elementen: een kwalitatief goede koelkast, kookplaat en voldoende handig geplaatste opbergruimtes. Wel zo handig dat u ondanks de compacte afmetingen, lekker kunt koken en uw belangrijkste keukengerei kwijt kunt. Hoe dat er precies uit komt te zien, is vooral aan u. Wat zijn uw voorkeuren?

  Voor de badkamer geldt hetzelfde: Wat zijn uw voorkeuren? Hoe ruim moet de wastafel zijn, en hoe ruim wordt de douche? Wij denken graag met u mee over hoe de ruimte optimaal kan worden benut.