chalet 12 meter small

Chalet op maat

Trident International bouwt chalets op maat sinds 2011. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe uw chalet op maat eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld uit onze onderstaande afmetingen en bepaal vervolgens zelf de indeling. Een extra slaapkamer? Een open keuken? Een heerlijk grote douche? Alles is mogelijk in de chalets op maat van Trident International.

Op onze website vindt u drie standaard opties om het kiezen wat makkelijker te maken. Maar geen zorgen, u heeft ook de mogelijkheid zelf de afmetingen van uw droomhuis te bepalen. Wij maken uw chalet graag volledig op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste afmetingen heeft voor uw perfecte blokhut, vakantiehuis, chalet, tuinhuis…

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kerkhof 28
4301 EP Zierikzee

Laat een chalet op maat bouwen of kies uit de volgende afmetingen

chalet 8 meter groot

ChaletBrouwershaven

Aantal personen: 2
Aantal slaapkamers: 1
Oppervlakte: 32m²

Bekijken
chalet 10 meter

ChaletRenesse

Aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Oppervlakte: 40m²

Bekijken
chalet 12 meter

ChaletZierikzee

Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Oppervlakte: 48m²

Bekijken
douche met wc

Uniek in kwaliteit en indeling

De chalets van Trident International worden volledig handgemaakt van sterke houtmaterialen en er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic. Wij geven om het milieu en vinden een duurzaam proces belangrijk. Dit maakt ons uniek in onze sector.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw chalet tot in de kleinste details afgewerkt zijn. En dit ziet u uiteraard direct terug bij de oplevering. Daarbij maken wij enkel gebruik van houtmaterialen van de beste kwaliteit. Daarom garanderen wij dat onze chalets na jaren van gebruik nog steeds in perfecte conditie zijn. En mocht er toch iets niet in orde zijn? Geen zorgen, u heeft bij ons altijd 5 jaar garantie.

Al onze chalets zijn van hoge kwaliteit, maar daarnaast geloven wij dat elk chalet de potentie heeft uniek te zijn, volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen. Wij leveren geen vaste modellen, maar maken uw chalet volledig naar uw wensen en indeling. En uiteraard begeleiden we u hierin van de tekentafel tot de oplevering, zodat u zeker weet dat uw chalet aan uw eisen voldoet.

Contact opnemen